HÖ Allbygg  AB, med 55 års erfarenhet är ett komplett byggföretag med bygg, mark/anläggning och byggservice. Vi omsätter 250-300 Msek och är 130 medarbetare. Vi jobbar brett mot olika kundkategorier. Det händer mycket nu och framåt i Norr- och Västerbotten och vi vill satsa och vara med. Vår hemmamarknad är idag Luleå, Kalix, Boden, Piteå och längs kustlandet i Norrbotten upp till Haparanda. I framtiden är vår hemmamarknad större än så. Vi är ett lättsamt och positivt gäng bred kompetens som har nära till skratt. Vår kaffemaskin är den snabbaste på marknaden. Välkommen att vara med på resan!

Vi söker inom bygg:

  • Kalkylator/entreprenadingenjör

 

Kalkylator/entreprenadingenjör:
Oftast är du kalkylator, men i vissa uppdrag är du behjälplig i rollen som entreprenadingenjör. Att räkna, kalkylera och göra affärer är din grej. Men även att ha bra relationer med leverantörer. Se till att kalkylen är rätt och riktig samt färdig i tid för genomgång. Du kommunicerar dina tankar och antagande i kalkylen men även tar feedback från produktion för kommande kalkyler. Du har ett strategiskt synsätt. Du är kalkylator idag eller kanske har jobbat i produktionen som arbetsledare tidigare.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har erfarenhet från byggprojekt.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan skickas till peter.fahlblom@hoallbygg.se.

 

Vi söker inom Mark/anläggning/va/väg:

  • Arbetschef
  • Arbetsledare
  • Kalkylator/entreprenadingenjör

 

Arbetschef:
Du leder och fördelar arbetet på din avdelning på ett drivet, strukturerat och handlingskraftigt sätt samt rapporterar till VD. Du har ett strategiskt synsätt, bryr dig om människor och visar vägen på din avdelning. Ser till att kalkyler blir färdiga i tid.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare, ha kontakter med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Du gillar att göra affärer. Ekonomiskt ansvar för uppdragen på din avdelning, uppföljning av ekonomin och prognosarbete. Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet. Samt att bidra till vår fina stämning på jobbet.

 

Arbetsledare:
Du gillar att ta ansvar och ha koll på läget. Visar omtanke och vilja att leda och fördela. Du kanske själv har varit yrkesarbetare tidigare och har en bred kunskap. Att ha ekonomin och lönsamheten i ordning är självklart. Du gillar att ha många bollar i luften, har ett bra samarbete med leverantörer, maskinförare, dina kollegor på bygg och kunderna.

 

Kalkylator/entreprenadingenjör:
Oftast är du kalkylator, men i vissa uppdrag är du behjälplig i rollen som entreprenadingenjör. Att räkna, kalkylera och göra affärer är din grej. Men även att ha bra relationer med leverantörer. Se till att kalkylen är rätt och riktig samt färdig i tid för genomgång. Du kommunicerar dina tankar och antagande i kalkylen men även tar feedback från produktion för kommande kalkyler. Du har ett strategiskt synsätt. Du kanske har jobbat i produktionen som yrkesarbetare och/eller arbetsledare tidigare.

 

 

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har erfarenhet från mark/anläggning/va/väg

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan skickas till peter.fahlblom@hoallbygg.se.